Sasniegt zināšanu virsotnes: Taizemes masāža | Nava Yoga

Sasniegt zināšanu virsotnes: Taizemes masāža

20.01.2017

Ir liela laime neapjukt mūsdienu lielajā mācību piedāvājumā - atrast zināšanas, kas ir nepieciešamas, izprast apgūstamos jautājumus un tālākās iespējas. Liec aiz auss - Taizemes masāžas apmācības tepat Rīgā kopā ar profesionālu apmācību vadītāju jau aprīlī! Taču neskriesim laikam pa priekšu un sāksim no paša sākuma...

Kas ir Taizemes masāža? Taizemes masāža ir terapeitiska masāža, kuras pamatā ir enerģētisko punktu aktivizācija, pielietojot jogas tehnikas.

Vai tā palīdz ārstēt? Tā palīdz ārstēt locītavu funkciju traucējumus, uzlabo lokanību, stāju un asinsriti, kā arī atjauno visu organismu kopumā.

Kāds ir Taizemes masāžas mērķis? Galvenais masāžas mērķis ir iekšējā līdzsvara atgūšana, nervu sistēmas harmonizēšana, organisma vispārējā tonusa uzlabošana, problēmzonu ārstēšana, kā arī ķermeņa un dvēseles harmonijas veidošana.

Kā noris Taizemes masāža? Masāža noris uz grīdas, klientam guļot uz paklāja, kamēr meistars ar maigu, dziļu stiepšanu atjauno enerģētisko līmeni, uz ķermeni iedarbojoties ar pilnu svaru, izmantojot apakšdelmus, pēdas, plaukstas. Seansa laikā meistars nodod savu enerģiju, savas zināšanas, attīstot klienta ķermeņa apziņu, un liek sajust, ka ķermenis ir viens veselums. Masāža ir garīgi meditatīvs process, kas atbrīvo enerģiju un maina šūnu atmiņu.

Kāda ir Taizemes masāžas iedarbība?

  • Veicina saistaudu elastību;
  • Atbrīvo no galvassāpēm, sāpēm mugurā, gurnos, plecos un kaklā;
  • Atbrīvo no miega traucējumiem;
  • Regulē asinsspiedienu;
  • Aktivizē limfas cirkulāciju;
  • Līdzsvaro muskuļu tonusu;
  • Stumulē iekšējo organu darbību;
  • Veicina toksīnu izvadi no organisma;
  • Līdzsvaro nervu sistēmas darbību.

Šīs zināšanas ir ļoti būtiskas un noderīgas jogas pasniedzējiem, fizioterapeitiem, dakteriem, treneriem, kas ikdienā ir ciešā saskarsmē ar cilvēku un tā ķermeņa problēmām. Taizemes masāžas elementi var tikt izmantoti kā papildus elements jau izstrādātā programmā vai, piemēram, jogas nodarbības atjaunošanās daļā.

Kādas ir Tavas iespējas pēc apgūtā Taizemes masāžas apmācībās?

1. Tu vari sniegt pilnvērtīgu Taizemes masāžas seansu.
2. Ir iegūtas jaunas zināšanas, kuras vari izmantot praksē.
3. Tu vari izmantot masāžas elementus, lai palīdzētu saviem mīļajiem vai klientiem, kā arī sev,
4. Tev ir radusies lielāka izpratne par ķermeņa uzbūvi un notiekošajiem procesiem,
5. Mācības noris salīdzinoši mazā grupā, kas rada omulīgu un individuālu pieeju katram apmācību dalībniekam, līdz ar to uz Taviem jautājumiem tiks radītas atbildes.

Rezumējot iepriekš minēto, ja Tevī ir vēlme mācīties un apgūt ko jaunu, šīs apmācības ir radītas Tev! Kopā ar brīnišķīgo pasniedzēju Irene Kapl Tev tiks sniegtas lieliskas zināšanas, kuras vēlāk varēsi izmantot savā profesionālajā darbībā vai arī tās var būt pamats kādiem jauniem sapņiem un iespējām!

P.S. Taizemes masāžas apmācību sākums 4. aprīlī. "Agro putniņu" maksa (730 EUR) līdz 31. janvārim. Pēc apgūtā apmācībās un nokārtota gala pārbaudījuma Jums tiek izsniegts 100h sertifikāts.

Lai mierpilni un gaiši,

Beatrise ❤️

 

Turpinot lietot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanas noteikumiem
Piekrītu